BUDI HOST OVOGODIŠNJEG ROĐENDANSKOG IZDANJA FESTIVALA ULIČNIH SVIRAČA

Volonteri će raditi u paru, pa ukoliko imaš prijatelja sa kojim bi voleo/la da radiš, prijavite se kao par!Prijavi se i budi deo hosting tima ovogodišnjeg rođendanskog izdanja Festivala uličnih svirača –Gradić festa, koji će ove godine biti održan krajem septembra i trajaće jedan dan. Kroz 20 nastupa u gradskim dvorištima simbolično ćemo obeležiti 20 godina postojanja festivala.Pripremamo mnoga iznenađenja i šansu da publika kroz ovogodišnji rođendanski format doživi festival na drugačiji način i ugosti u svom kvartu neka od najzanimljivijih muzičkih imena domaće scene.

Volonterski angažman u hosting timu je prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji novog rođendanskog koncepta festivala. Ove godine volonteri imaju posebnu priliku da budu domaćini jedne od 10 odabranih lokacija i na taj način ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ovog događaja.Poziv za hostove_FB

Dva hosta na svakoj lokaciji biće zaduženi za doček samih izvođača, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima, komunikaciju sa produkcijom kao i oficijalnim snimateljima i fotografima festivala. Volonteri će raditi u paru, pa ukoliko imate prijatelja ili poznanika sa kojim biste voleli da raditena jednoj od 10 lokacija održavanja festivala, prijavite se kao par!Uslovi za prijavu su:– da imate između 18 i 30 godina,– da ste komunikativni– da ste spremni za nove izazove– naravno da budete slobodni tog danaSvi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka. Prijave suotvorene do 14. septembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *