Humanitarna akcija “Doniraj obrok”

U želji da se i u novonastalim okolnostima neguje zajedništvo, Međunarodna komora mladih aktivnih građana “JCI Novi Sad” pokrenula je humanitarnu akciju „Doniraj obrok“, čija je ideja da se pruži pomoć onima koje je vanredna situacija, izazvana pandemijom koronavirusa, najviše pogodila.

Akcija „Doniraj obrok“ omogućava da se uplatom od 300 dinara jednoj osobi obezbedi obrok. Moguće je pokloniti jedan ili više obroka uplatom željenog iznosa na dinarski račun Međunarodne komore „JCI Novi Sad“. Broj računa je 340-0000000027416-35 (Erste Banka AD Novi Sad), a svrha uplate “Humanitarna akcija Doniraj obrok”. Komora mladih „JCI Novi Sad“ novac će proslediti restoranima, koji će napraviti izbor i obroke dostavljati gde su najpotrebniji.

15-doniraj obrok

Akcija ujedno pomaže da se sačuvaju poslovi zaposlenima u ugostiteljstvu bez kojih poklon ne bi bio moguć, te su je lokalni ugostitelji podržali navedenim simboličnim cenama obroka, a partnerske kurirske službe obroke će besplatno odnositi na kućnu adresu, čak i tokom trajawa policijskog časa.

Restorani koji žele da se uključe u akciju ili da poklone određeni broj besplatnih obroka, mogu kontaktirati „JCI Novi Sad“ putem imejl-adrese novisad@rs.jci.cc.

Sve informacije o humanitarnoj akciji moguće je pronaći na „Fejsbuk“ stranici „JCI Novi Sad“ ili sajtu.

Izvor: “Dnevnik