LEPLJIVI MONEY BACK 20% – NEODOLJIVA ZABAVA NA MERIDIANOV RAČUN

LEPLJIVI MONEY BACK 20% – NEODOLJIVA ZABAVA NA MERIDIANOV RAČUN

U Meridianu je uvek veliki broj spektakulatnih promocija i ponuda, koje igračima donose mnogo razloga za radovanje i koje im pružaju još više zabave i još veću šansu da ostvare i odličnu zaradu.

I ovog aprila nije ništa drugačije. Ovaj prolećni mesec u Meridianu donosi neodoljivu promociju – Lepljivi Money Back.

Sve verne igrače očekuje do sada neviđeni Money Back kod nas!

Sada svi igrači mogu da uživaju u igranju omiljene igre bez stresa i nerviranja, jer i ako ne budu imali sreće, tu je Meridian da reši taj problem i ponudi fantastičan Money Back, gde igrači dobijaju 20% od njihovog gubitka. Prava win win situacija.

Od 13. do 27. aprila, igrači će imati priliku da se zabave na Meridianov račun i uživaju maksimalno u jednoj od najzanimljivijih igrica.

Na koji način se može osvojiti Money Back 20%?

Odgovor je veoma lak.

Promocija se deli na dva jednaka obračunska perioda, koji traju po 7 dana – od ponedeljka u 00:00 do nedelje u 23:59 časova. Svaki igrač koji tokom tokom jednog obračunskog perioda, izgubi bilo koju svotu novca igrajući igru Sticky777, automatski stiče pravo da se 20% od njegovog gubitka uplati na njegov kazino bonus račun.

Uplaćeni bonus mora da se izvrti 15 puta na slot igrama, pre nego što pređe na igračev keš račun.

U ovoj neodoljivoj promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači sa sajta ili aplikacije meridianbet.rs i pokrenuti sjajnu zabavu uz omiljenu igru.

Sticky 777 je jedna od najpopularnijih igara, u kojoj svi igrači uživaju, a sada će to uživanje biti podignuto na još veći nivo, jer u slučaju gubitka, Meridian je tu i rešava problem.

LEPLJIVI MONEY BACK 20% u Meridianu – Money Back toliko dobar da se lepi za prste. Savršen spoj zanimljive slot igre i spektakularne ponude.