Vratite se u prošlost, ali zakoračite i u budućnost kroz novu igru – Attack on Retro!

 

U pitanju je video slot kompanije “Microgaming”, koji sadrži teme poput 80-ih, futurističke, retro i još mnogo njih! Attack on Retro je slot igra s pet rilova u tri reda i 10 dobitnih linija, uz mogućnost re-spina. Cena re-spina prikazana je ispod kolona, a dobici se dodeljuju za tri do pet odgovarajućih simbola na liniji, samo s leve na desnu stranu.

Glavni junaci ove priče su Džesi i Bili, koji su ujedno i džoker simboli – pojavljuju se u formatu 1×1, 1×2 i 1×3, odnosno preko celog rila. Pored njih, tu su još četiri simbola veće vrednosti i četiri simbola niže vrednosti, A,K,Q i J. Vaše putovanje u budućnost na računaru ili mobilnom uređaju u Meridian kazinu počinje od 0,10 kredita, a maksimalno od 100 kredita po spinu! Najveća moguća isplata za ovaj slot je 5.000 x ulog.

Povraćaj novca je dobar i smatra se prosečnim za onlajn slot. Ovaj slot ima nekoliko funkcija uključujući Bonus Multiplier, Hiperspins, Random Wilds, Respins, Retrigger, Scatter Pais, Stacked Wilds, Wild Reels i – još mnogo toga!

Zato, napadnite prošlost, s fokusom na budućnost, u Meridianbet online kazinu!

Odlične nagrade i vrhunska zabava pravi su poziv da odmah zavrtite ovaj slot!