Petak i Spens su rezervisani za Fatimu Hajji i Regala, nabavite svoju Green Card

Petak i Spens su rezervisani za Fatimu Hajji i Regala, nabavite svoju Green Card

Samo tri dana deli nas od još jedne spektakulrne žurke koju organizuje Green Love festival.Green Love 3-1

Novosađani će ponovo imati priliku da đuskaju uz maestralnu Fatimu Hajji koja svoju umetnost  podiže na viši nivo. Nakon godinu dana, Fatima se vraća u Novi Sad kako bi publici još jednom priredila nezaboravnu noć.

U petak, 6. marta, veče će uveličati i grandiozni Regal, jedan od vodećih di džejeva u Evropi pa će tako bez sumnje, svi obožavaoci elektronske muzike imati priliku da uživaju u još jednom “zelenom” spektaklu.FB_IMG_1583225338900

Međutim, ovoga puta dame su te koje će predvoditi žurku. Nakon pauze, na Spensu publika će ponovo slušati talentovanu i mladu Leu Dobričić kojoj, zbog svojih veština i umeća za di džej pultom, nije trebalo mnogo da se vine u red naših najpoštovanijih di džejeva.

Ali to nije sve! Rejvere će obradovati još dve lepotice. Seša i di džej Katalina upotpuniće rejv koji nas čeka za samo tri dana, s toga požurite da nabavite svoje ulaznice, jer se ni ovaj Green Love ne sme propustiti.

Nabavite Green card!

 FB_IMG_1583225397413

Ukoliko spadate u grupu onih koji su na Spensu, na svakoj Green Love žurci, sada imate mogućnost kupovine “zelene” kartice koja vas uvodi na dve odnosno na pet žurki.

Sigurni ste da idete i na žurku 6. marta, ali i na onu 24. aprila? Nabavite Green card po ceni od 2490 dinara.

Svi oni koji će đuskati cele godine uz najveća imena di džej scene, u martu, aprilu, u oktobru obe večeri i decembru, imaju mogućnost da ih pet žurki koštaju 4900 dinara. Sezonske ulaznice vaš čekaju na svim Gigstix prodajnim mestima.FB_IMG_1583225399563

 

Ulaznice za martovski Green Love festival iznose 1990 dinara i možete ih, takođe, pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.