Besplatne kreativne radionice i pokloni za mališane na Porodičnom vikendu uz crtać “Baš super”

Besplatne kreativne radionice i pokloni za mališane na Porodičnom vikendu uz crtać “Baš super”

Povodom nove animirane priče za decu i porodicu „Baš super“ organizovan je Porodični vikend u bioskopu Cineplexx Promenada 4. i 5. marta. Za sve mališane pripremili smo poklone, kao i besplatne kreativne radionice. Ulaznice su u prodaji! 

Čekamo vas ovog vikenda od 15h do 17h u holu bioskopa Cineplexx Promenada na besplatnim kreativnim radionicama koje organizuju naši prijatelji iz Oblutka. Za sve mališane koji pogledaju crtać „Baš super“ pripremili smo poklon postor, a Stobi grickalice su obezbedile ukusnu užinu*.

Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Ona mora brzo da reaguje!

Animirani film „Baš super“ prikazan je na 73. Filmskom festivalu u Berlinu gde se našao u takmičarskom programu Generation Kplus.

Trejler filma: www.youtube.com/watch?v=14ayAkr8rn8