Crni Cerak, Lacku, Fox i Mili ovog vikenda u Hali 2

Crni Cerak, Lacku, Fox i Mili ovog vikenda u Hali 2

Veliki hip hop spektakl „Street Vision“ stiže ove subote u Halu 2 Novosadskog sajma i okuplja najveće zvezde lokalne rap, trap, drill scene. Tom prilikom na sceni će se naći trenutno najpopularniji izvođači čije pesme ne izlaze iz trendinga – trap senzacija Crni Cerak i Lacku, regionalna legenda ovog žanra Fox, popularni reper Mili, gost iz Sarajeva – Sajfer, hip hop dvojac Desingerica i Pljugica, kao i Grca i Rođeni.

Crni Cerak, lokalna trap ekipa, za kratko vreme postala je muzički fenomen. Chicago drill i francuski trap, zamotani u bitove i priče iz kraja, sa mračnim tematikama svakodnevice prešli su put od gradskog asfalta do prvih mesta na trending listama. Nakon revolucije sa singlom „CC#1“, veliki uspeh i milionske preglede doživeli su sa pesmom „CC#2“, koju su snimili za seriju „Južni vetar“, a nakon toga nižu samo hitove, poput „Dva telefona“ sa Coby-jem, „CC#3“ i mnoge druge. Ovoj popularnoj ekipi na bini se pridružuje reper i producent Lacku.

Frontmeni grupe Crni Cerak i Lacku pojavili su se nedavno kao specijalni gosti na filmu „Indigo Kristal“, ujedno su i uradili muziku za ovaj film, dok su se iz filma već izdvojile numere „Sloboda“ i „UK Drill“.

Regionalni trap guru Fox već godinama ne silazi sa trendinga i dominira scenom uz hitove poput „Ja sam u gasu“ i „Flex“, „Par dana“, „Fuccboi“, „Influencer“, dok skorašnjim singlovima među kojima su „Med i Mleko“, „TBTB 2“, „Nedostaješ“ i „Utičnice“ najavljuje nastavak legendarnog albuma „Trap Guru Trap Boss“, koji je napravio revoluciju na sceni.

Popularni reper Mili poslednjih godina izgradio je ime na estradi uz mnoge hitove, poput „Grmi“, „Stracciatella“, „Lerdi“, „Havana“ i „Južni vetar gas“, koji je snimio sa Coby-jem. Oprobao se i kao glumac u seriji „Grupa“, dok aktivno učestvuje u produkciji pesama za serijal „Južni vetar“.

Poznati sarajevski reper Sajfer muzikom se bavi već 15 godina, a prvi album „Kodeks“ izdao je 2013. godine. Ostvario je mnogobrojne saradnje sa istaknutim reperima širom Balkana, kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Fox, Cunami, a među više od 100 pesama koje je objavio do sada, izdvajaju se „Karneval“, „Kokaina“, „Ignor“, „Bolivia“ i mnoge druge.

Ograničeni kontingent ulaznica za „Street Vision“ muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po ceni od 1000 dinara za parter i 1500 dinara za fan pit.