Sa Mašom Kuprešanin na premijeru crtaća Super Mario

Sa Mašom Kuprešanin na premijeru crtaća Super Mario

Dugoočekivani crtać Super Mario braća film stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada u sredu, 5. aprila, kada će najmlađe u ovu avanturu uvesti miljenica mališana, Maša Kuprešanin sa svojim sportskim udruženjem Survajzveri! Takmičare i svako dete koje pogleda ovaj film očekuju pokloni, a pobednike takmičenja i medalje. Ulaznice za premijeru koja je zakazana za 18 časova su u prodaji. 

Učesnica popularnog šoua “Survivor” predvodiće poligonsko takmičenje za decu uzrasta od 5 do 15 godina u holu bioskopa od 17 do 18 časova*, kada će se mladi filmski sladokusci oprobati u prelaženju zanimljivih prepreka, rešavanja pazlova i sl. Najbolje takmičare i takmičarke očekuju medalje, a Octopus by Univerzal pripremio je i zanimljive poklone za svako dete koje bude gledalo film.   

Prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili SUPER MARIO BRAĆA FILM, novu avanturu na velikom platnu, u kojoj su glasove pozajmili neki od najistaknutijih vodoinstalatera u protekle četiri decenije. Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena. Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario (Kris Prat/Đorđe Stojković) i njegov brat Luiđi (Čarli Dej/Đorđe Viktor Vlajić) kroz misteriozne cevi dolaze u magični svet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem. Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda (Kigan Majkl Kej/Lako Nikolić) i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič (Anja Tejlor-Džoj/ Marina Kaucki), Mario dobija sopstvenu moć. 

Facebook 1200x628_FD_Super

Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak). 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=tR-LPZdK8T8&ab_channel=Taramount 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.  

*Broj takmičara je ograničen, te je obavezna prijava dece putem privatne poruke na Instagram profilu https://www.instagram.com/cineplexxpromenada/?hl=en