Bioskop Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata publici 1. septembra.

Bioskop Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata publici 1. septembra.

Publika će na dan otvaranja moći da pogleda više od 15 najgledanijih filmova iz prethodnog perioda po specijalnoj ceni od 100 dinara, a za sve ljubitelje bioskopa, pripremili smo i Welcome back meni koji podrazumeva velike kokice i točeni sok 0,5l po specijalnoj ceni od 250 dinara.

Na repertoaru će se naći filmovi Ajvar, Spajdermen: Daleko od kuće, Džumandži: Sledeći nivo, Bilo jednom… u Holivudu, Džoker, Gospoda, Paklene ulice: Hobs i Šo, Patrolne šape 2, Led 2, Kralj lavova, Aladin, Grdana – Gospodarica zla, Zaleđeno kraljevstvo 2, Le man ’66: Slavna 24 sata, Aladin, Tajna izgubljenog kraljevstva, Frka, Loši momci zauvek, 1917.

Ulaznice su u prodaji od danas, a radno vreme blagajne bioskopa Arena Cineplex je do 21h.

Bioskop Arena Cineplex poštovaće sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa donete od strane Kriznog štaba. Primeniće se razmak između dve pojedinačne kupovine karata. Prilikom kupovine bioskopskih karata, fizički će se razdvojiti porodice, odnosno grupe do 6 osoba, parovi i pojedinci. Posetioce ćemo podsećati da je nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru obavezno, a pre ponovnog otvaranja, izvršeno je detaljno čišćenje i dezinfekcija sala i drugih prostorija u bioskopu.

Pozivamo sve ljubitelje filmova da poštuju donete epidemiološke mere kako bi na bezbedan način ponovo uživali u najboljim kinematografskim ostvarenjima na velikom platnu.