BUDI HOST OVOGODIŠNJEG ROĐENDANSKOG IZDANJA FESTIVALA ULIČNIH SVIRAČA

BUDI HOST OVOGODIŠNJEG ROĐENDANSKOG IZDANJA FESTIVALA ULIČNIH SVIRAČA

Volonteri će raditi u paru, pa ukoliko imaš prijatelja sa kojim bi voleo/la da radiš, prijavite se kao par!Prijavi se i budi deo hosting tima ovogodišnjeg rođendanskog izdanja Festivala uličnih svirača –Gradić festa, koji će ove godine biti održan krajem septembra i trajaće jedan dan. Kroz 20 nastupa u gradskim dvorištima simbolično ćemo obeležiti 20 godina postojanja festivala.Pripremamo mnoga iznenađenja i šansu da publika kroz ovogodišnji rođendanski format doživi festival na drugačiji način i ugosti u svom kvartu neka od najzanimljivijih muzičkih imena domaće scene.

Volonterski angažman u hosting timu je prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji novog rođendanskog koncepta festivala. Ove godine volonteri imaju posebnu priliku da budu domaćini jedne od 10 odabranih lokacija i na taj način ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ovog događaja.Poziv za hostove_FB

Dva hosta na svakoj lokaciji biće zaduženi za doček samih izvođača, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima, komunikaciju sa produkcijom kao i oficijalnim snimateljima i fotografima festivala. Volonteri će raditi u paru, pa ukoliko imate prijatelja ili poznanika sa kojim biste voleli da raditena jednoj od 10 lokacija održavanja festivala, prijavite se kao par!Uslovi za prijavu su:– da imate između 18 i 30 godina,– da ste komunikativni– da ste spremni za nove izazove– naravno da budete slobodni tog danaSvi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka. Prijave suotvorene do 14. septembra.