Deo glumačke ekipe povodom 800 000 gledalaca filma “Toma” u Areni

Deo glumačke ekipe povodom 800 000 gledalaca filma “Toma” u Areni

Film “Toma”, o muzičkoj legendi Tomi Zdravkoviću, pogledalo je 800.000 gledalaca, a tim povodom slavimo uspeh filma u bioskopu Arena Cineplex 30. oktobra na projekciji od 18:45h kada će nam se priključiti deo ekipe predvođene Milanom Marićem, Paulinom Manov i Milenom Radulović. Glumci će pre projekcije izvući najsrećnijeg posetioca kojem će dodeliti prigodan poklon. Karte su u prodaji.

Biografsko ostvarenje reditelja Dragana Bjelogrlića, koji kao koproducenti zajednički potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, koga je u naslovnoj ulozi maestralno dočarao glumac Milan Marić.

U ulogama onih koji su ispunili Tomin život, u filmu gledamo Tamaru Dragičević kao Silvanu Armenulić, Petra Benčinu kao Tominog doktora i prijatelja, Milana Kolaka kao Novicu Zdravkovića, Sanju Marković u ulozi Goce Zdravković, dok Tomine roditelje igraju Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Film „Toma“ pobrao je pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu izazvao je duboke emocije i oduševljenje gledalaca širom naše zemlje, regiona pa i inostranstva.

Ovo ostvarenje doživelo je i burne ovacije tokom svetske premijere na Filmskom festivalu u Sarajevu, dok su Milanu Mariću i Tamari Dragičević na Filmskim susretima u Nišu pripale glavne glumačke nagrade.

Karte su u prodaji.