Druženje sa maskotom, slatkiši i pokloni iznenadjenje povodom crtaća “Vreme je za sankanje”

Druženje sa maskotom, slatkiši i pokloni iznenadjenje povodom crtaća “Vreme je za sankanje”

Najnovija animirana avantura za decu, ali i odrasle, “Vreme je za snakanje” stigla je u bioskop Arena Cineplex, a tim povodom, pozivamo decu na druženje sa maskotom u subotu, 25. januara od 12h do 15h. Maskota iz filma deliće slatke poklone mlađim ljubiteljima bioskopa, a najsrećnije očekuje klisko, sakriven ispod specijalnog sedišta na svakoj projekciji navedenog crtaća. U iščekivanju snega, glavna nagrada biće sanke koje će biti dodeljene po principu izvlačenja u bioskopkoj sali! Ulaznice su u prodaji!

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku… Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega.