Energično iznenađenje, pokloni i piće dobrodošlice za poslednji ples Čarobnog Majka u Cineplexx Promenadi

Energično iznenađenje, pokloni i piće dobrodošlice za poslednji ples Čarobnog Majka u Cineplexx Promenadi

Poslednji ples Čarobnog Majka stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada u sredu, 8. februara od 20 časova. Tim povodom zakazan je Ladies night koji donosi energično iznenađenje, poklone i piće dobrodošlice za sve posetioce. Ulaznice u prodaji! 

Piće dobrodošlice dočekaće sve ljubitelje ove franšize, svi posetioci dobiće vaučer sa popustom od škole jezika „Liberta“, a za najsrećnije dobitnike vredne poklone su pripremili brend „Viva By Ela“ i fitness centar World Class. Specijalno energično i uzbudljivo iznenađenje očekuje sve posetioce na Ladies night događaju kao pravi uvod u plesne korake koji ostavljaju bez daha. 

Čarobni Majk Lejn nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće? 

Treći nastavak franšize blockbastera „Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma. Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Selmi Hajek pripala je uloga bogatašice, a režiju potpisuje Stiven Soderberg

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=NlC-ikd5ZIc 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS! 

Vidimo se na Ladies night događaju u Cineplexx Promenadi!