AFTERFIVE FOR THE PEOPLE – Humanitarna žurka sa srcem!

AFTERFIVE FOR THE PEOPLE – Humanitarna žurka sa srcem!

Dana 10. decembra, u srcu SKCNS Fabrici, održana je žurka koja nije samo obećavala vrhunsku zabavu već je imala i posebnu misiju – „AFTERFIVE FOR THE PEOPLE“ humanitarna žurka. Cilj ove večeri nije bio samo pružiti nezaboravan provod već i prikupiti sredstva za decu koja žive u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

Program je počeo u 18 časova i trajao do ponoći, pružajuci posetiocima šansu da uživaju u atmosferi koju su stvarali više od 20 vrhunskih DJ-eva. Ova žurka nije bila samo običan noćni provod, već prilika da zajedno napravimo razliku u životima dece kojima su pomoć i podrška najpotrebnije.

Ulaznice se nisu mogle kupiti unapred, a minimalna donacija za ulaz na ovu humanitarnu žurku iznosila je 500 rsd. Ova mala suma mogla je imati veliki uticaj na život dece u Dečijem selu, a ulazak na žurku donosio je ne samo priliku za dobru zabavu vec i začetak pozitivnih promena.

Osim toga, organizatori su se potrudili da posetioci ponesu sa sobom nešto više od sjajnih uspomena. Na samom događaju bile su dostupne nalepnice i majice, a sav prihod od prodaje ovih suvenira, zajedno sa prihodom od šanka i ulaznica, bio je uplaćen na racun Dečijeg sela.

Praznično vreme donosilo je osecaj zajedništva i darivanja, a „AFTERFIVE FOR THE PEOPLE“ žurka pružila je idealnu priliku da te vrednosti prenesemo na konkretne akcije. Pozivali smo vas da učestvujete u ovoj humanitarnoj inicijativi, donesete svoje pozitivno raspoloženje i pridružite se ludoj žurci sa dubljim značajem.

Očekivali smo vas da zajedno i u ritmu muzike, razmenimo osmehe i učinimo praznicni period nezaboravnim ne samo za nas, već i za one kojima je podrška najpotrebnija. „AFTERFIVE FOR THE PEOPLE“ žurka sa srcem! Novosađani, ljudi sa srcem i kreativnim umom – hvala vam na ovome!