Kreativno takmičenje u poslovnim veštinama

Kreativno takmičenje u poslovnim veštinama

Novosadjani su u subotu na Štrandu imali priliku da učestvuju u nesvakidasnjem performansu u kojem su na kreativan nacin, kroz igru i zabavu, mogli da steknu znanja u brojnim poslovnim vestinama.
Danasradim.rs – prvi specijalizovani portal namenjen mladima koji zele da rade, zarade svoj prvi dzeparac ili  steknu prva poslovna znanja, pokrenuo je letnju kampanju “Danasradim kreativno”. 
Posle Beograda, juce su u Novom Sadu nasi sugradjani mogli da se takmice za brojne nagrade Frikoma, Neskafe, Generali Osiguranja Srbije,Modena travel agencije i Orion Telekoma tako sto su se ukljucili u zanimljive izazove – takmicenja u poslovima promotera, konobara, brend ambasadora..IMG-9251027edb3cbbd79f2207e285170b7b-V
Ideja tima Danasradim je da sa brojnim partnerima kompanijama tokom celog leta, sirom Srbije, pokrene mlade da se upoznaju sa mogucnostima koje im se tokom ili posle skolovanja pruzaju vezano za sticanje prvih znanja, prvu zaradu ili karijerno savetovanje.
Orion Telekom pripremio je i Dan otvorenih vrata – na licu mesta, svi zainteresovani imali su mogucnost da obave svoj prvi profesionalni intervju za posao i saznaju korisne savete i kakav utisak su ostavili.
Za one kojima treba letnji posao kompanija Orion pripremila je ponude za rad i vrlo zanimljive mogucnosti za napredovanje.
Posle Beograda i Novog Sada tim Danasradim posetice Nis, Kragujevac i Cacak, a letnja kampanja zavrsava se u avgustu velikom nagradom – svi oni koji su ucestvovali u letnjim eventina i svi oni koji prate ovaj portal i drustvene mreze moci ce da osvoje putovanje u Grcku za dvoje.
Pobednik izazova je onaj ko na najkreativniji način (fotografijom, video materijalom, zvukom…) pokaže doživljaj svog prvog posla ili neku radnu aktivnost kojom pomaže porodici (krečenje, rad u polju, čuvanje dece, brigu o životinjama..) i na najneobičniji način dočara poruku izazova “Danasradim kreativno”.
FB STRANICA