Modno-scenska poslastica Suzane Perić na Serbia Fashion Week-u

Modno-scenska poslastica Suzane Perić na Serbia Fashion Week-u

Specijalna edicija kolekcije „Karma“ Suzane Perić ostavila je bez daha posetioce Serbia Fashion Week-a na krovu šoping centra Promenada u Novom Sadu.

Uz nesvakidašnji vatreni perofmans otpočela je magična revija koja je donela najnovije modele naše višestruko nagrađivane kreatorke.

Uz zvuke saksofona uživo koji je doprineo posebnoj atmosferi, reviju su otvorile naša proslavljena manekenka, širom sveta poznata i kao deo Viktorijinih anđela, Kristina Perić i jedna od najpoznatijih srpskih manekenki Tamara Miličević.

Svetlana_Braun 1

Pistom je proštetala i zanosna glumica, Miona Marković, a u prvim redovima, bodreći jednu od srpskih najuspešnijih kreatorki, našle su se i poznate ličnosti kao što su Goca Tržan, Jelena Bačić Alimpić i mnoge druge.

Suzana Perić predstavila je pravi modni specijalitet ljubiteljima ekstravagancije u Novom Sadu. Svoju nezaustavljivu energiju i ovog puta je iskoristila da modnim sladokuscima priredi spektakl uz predivne modele, ali i dodatne sadržaje i dešavanja na pisti. Specijalna edicija kolekcije „Karma“  donela nam je Suzaninu prefinjenu kreativnost i iznenađujuće elemente inspirisane najpoznatijim modnim klasicima, a nakon ovog događaja najavila je ekskluzivno i svoju jubilarnu 100. reviju koja će biti održana u novembru u Beogradu.

Foto: Milan Milojić, Svetlana Braun, Dejan Valek