Hrabri ratnici sa nadljudskom snagom, legendarni Asteriks i Obeliks, stižu na veliko platno bioskopa Arena Cineplex u četvrtak, 2. februara od 20 časova i donose sjajnu zabavu za sve uzraste. Galskim junacima se i ovog puta suprotstavljaju Rimljani među kojima je i svetski poznati fudbaler, Zlatan Ibrahimović, u ulozi Antivirusa. Za svakog posetioca pripremili smo poklone, specijalno tematsko fotkanje i „čarobni napitak“. Ulaznice su u prodaji!

Svaki posetilac dobiće za uspomenu samolepljive sličice sa likovima iz filma „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“ dok će u holu bioskopa svi posetioci moći da naprave specijalne fotografije u posebno dizajniranoj foto kabini. Za poseban ugođaj, pripremili smo „čarobni napitak“ kao osveženje.

Godina je 50. pne. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ. Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu…

U filmu igraju: Gijom Kane, Žil Leluš, Vensan Kasel, Zlatan Ibrahimović, Marion Kotijar i drugi.

Trejler filma: www.youtube.com/watch?v=E1-qmncJ5zw

Pripremite se za nove i komične avanture uz sjajnu atmosferu na Arena Fan večeri. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa!