Učestvujte u TONS-ovom nagradnom foto konkursu Kampanja „Zimska fantazija u Novom Sadu“ počinje! #Biramo najlepše zimske fotografije

Učestvujte u TONS-ovom nagradnom foto konkursu Kampanja „Zimska fantazija u Novom Sadu“ počinje! #Biramo najlepše zimske fotografije

Novi Sad je večita inspiracija umetnicima, pesnicima, slikarima, piscima, muzičarima…, grad koji svojim ritmom odudara od užurbanog, haotičnog gradskog vremena. Ukoliko vas zimska atmosfera i praznični duh inspirišu, pozivamo vas da učestvujete u foto konkursu „Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije“. Podelite sa nama vaše uspomene iz Zimske fantazije Novog Sada koje ste napravili prethodnih godina ili napravite nove fotografije i osvojite jednu od vrednih nagrada naših darodavaca.

Nagradni foto konkurs trajaće od 08.12.2020. do 22.01.2021. godine kada će stručni žiri, sastavljen od iskusnih fotografa, doneti odluku koje su fotografije ponele epitet najlepše fotografije.

Imena dobitnika 20 najlepših fotografija objavićemo na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu, na dan Grada Novog Sada, 01. februara 2021. godine.

Neke od osnovnih propozicija konkursa su:

● Na foto konkursu mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, iz zemlje i inostranstva, a učešće na konkursu je besplatno.
● Fotografije moraju biti napravljene isključivo na teritoriji grada Novog Sada ili u okolini (Sremski Karlovci i Fruška gora).
● Autori mogu da konkurišu sa crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku i to sa maksimalno 4 fotografije.
● Fotografije ne mogu biti starije od 2 godine.
● Prijave i radovi šalju se elektronskom poštom na adresu: zimskafantazija@gmail.com

Više detalja o propozicijama, načinu slanja fotografija i uslovima učešća pogledajte na ovom linku: www.novisad.travel/zimska-fantazija-novi-sad

TONS je sa svojim saradnicima  pripremio mnoštvo vrednih promotivnih nagradnih paketa.

Dajte sebi oduška dok se šetate, sankate, udišete svež vazduh, ovekovečite trenutak donošenja najvažnjih odluka, i krenite ka našoj Nagradnoj igri.