Više od 150 mališana učestvovalo u biciklističkom takmičenju u Limanskom parku

Više od 150 mališana učestvovalo u biciklističkom takmičenju u Limanskom parku

Biciklistički klub Novi Sad priredio je mališanima biciklistički događaj za pamćenje! Pravi prolećni, sunčan dan najmlađi Novosađani su iskoristili da nauče nešto novo o biciklizmu i takmiče se u dve kategorije – mališani su učestvovali u trci guralica, dok su starija deca prelazila poligon spretnosti u Limanskom parku. Više od 150 učesnika uživalo je u pravoj porodičnoj atmosferi, svako dete se vratilo kući sa poklon paketom, a najbrži i najspretniji osvojili su i nagrade.

Pod pokroviteljstvom kompanija Montop Pro i Capriolo a u organizaciji Biciklističkog kluba Novi Sad, ovaj porodični događaj doneo je mališanima novo iskustvo, poklon pakete za svakog učesnika koji su se sadržali od majica, boca za vodu, kačketa, zvonca, bojanki i osveženja za decu i nagrade za pobednike – kacige.

Foto Milos Stepanovic

Najmlađi učesnici pokazali su pravi takmičarski duh i izmamili osmehe publici, a posebno roditeljima koji su pružali podršku, dok su starija deca prošla kroz biciklističku obuku koja se odnosila na pravilnu vožnju bicikla, na kočenje, skretanje, silaženje…Nakon trke guralica usledila je nova trka za starije na poligonu spretnosti, koju je takođe pratio veliki broj Novosađana.

Nakon ovog veoma uspešnog biciklističkog događaja, Biciklistički klub Novi Sad, zajedno sa Alma Mons Pro Aktiv, priprema se za organizaciju sasvim drugačije trke koja je zakazana za 7. april na Štrandu. Radi se o najvećem tim bilding događaju u zemlji – Schneider electric Serbia Business Run.

Foto Milos Stepanovic2

Baš na Svetski dan zdravlja,  više od 1500 takmičara, zaposlenih iz brojnih kompanija trčaće na najvećem događaju ovog tipa do sada, pod nazivom Novi Sad Business Run. Prijave su u toku, a svoju ekipu/firmu možete prijaviti putem sajta https://serbiabusinessrun.com/novi-sad/ . Ekskluzivni sponzor trke u Novom Sadu je kompanija Montop Pro – lider u telekomunikacijama.

Foto: Miloš Stepanović