Whitney night uz poklone, piće dobrodošlice i iznenađenja za dame u Areni Cineplex

Whitney night uz poklone, piće dobrodošlice i iznenađenja za dame u Areni Cineplex

Jedinstvena priča o životu i karijeri žene koja je s razlogom nosila nadimak Glas, u filmu „I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“ stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex. Tim povodom organizujemo Whitney Night događaj u sredu, 21. decembra, od 20h uz poklone, piće dobrodošlice i iznenađenje za sve dame. Karte u prodaji!

Svaka dama dobiće na poklon vaučere sa popustom od MAC kozmetike, časopise Gloria i Story, vaučere sa popustima od Unitech-a, a najsrećnije dame Unitech će obradovati posebnim poklon paketima, a Knjiga priča nekim od sjajnih audio knjiga.

Hol bioskopa Arena Cineplex upotpuniće specijalna dekoracija u kojoj će moći da učestvuje svaki posetilac i doživi jedinstveno iskustvo snimajući svoj 360° video.,

WHITNEY-night-Fb-post

,,I Wanna Dance with Somebody” Film o Vitni Hjuston u središte priče stavlja ovu muzičku ikonu i najveći vokal svoje generacije. Naomi Aki tumači glavnu ulogu u mjuziklu koji je zasnovan na epskom životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove.

Trejler filma

Nabavite svoje ulaznice na vreme na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Dođite da zajedno uživamo u sjajnoj muzici i dobro poznatom glasu! Ulaznice možete obezbediti na blagajnama bioskopa Arena Cineplex i putem aplikacije.