10. ROĐENDAN UZ CENU ULAZNICE OD 150 DINARA Otvaranje jubilarne godine Arene Cineplex

10. ROĐENDAN UZ CENU ULAZNICE OD 150 DINARA Otvaranje jubilarne godine Arene Cineplex

U utorak, 29. decembra bioskop Arena Cineplex proslaviće svoj 10. rođendan uz slavljeničku cenu ulaznice od 150 dinara za sve filmove! Kako je u pitanju veoma poseban rođendan, sa zadovoljstvom najavljujemo jubilarnu godinu, kada će cela 2021. biti u znaku specijalnih događaja Arene Cineplex.

Deseti rođendan Arene Cineplex proslavićemo sa ljubiteljima filma uz neke od najgledanijih naslova iz ove i prethodnih godina kao što su „Čudesna žena 1984“, „Fantastični povratak u Oz“, „Lesi se vraća kući“, „Ljubav, venčanje i druga očajanja“, „Vikend sa ćaletom“, „Trolovi: Svetska turneja“, „Prevodioci“, „Južni vetar“, „Taksi bluz“…

Ulaznice po ceni od 150 dinara u prodaji su na blagajni bioskopa.

 

  1. decembar predstaviće ujedno i otvaranje jubilarne godine, što znači da će u 2021. čim se stvore uslovi za to, biti organizovane brojne revije filmova, događaji kakve do sada novosadska publika nije imala priliku da vidi, akcije sa specijalnim cenama ulaznica…Jubilej donosi razne novine filmskim sladokuscima, ali ostavlja i događaje koje publika već deset godina voli, a to su svečane premijere domaćih filmova, tematske večeri kao što su Ladies night, Arena Man, Arena Fan, kokteli u kafeu bioskopa i dr.

 

Nakon pet godina bez bioskopa, čuvena novosadska Arena rekonstruisana je, adaptirana i otvorena kao prvi multipleks u Novom Sadu 29. decembra 2010. godine. Arena Cineplex nastavila je da čuva tradiciju i opravdala očekivanja publike, uz najsavremeniju tehnologiju, prkoseći nametnutim formama i konceptima modernih bioskopa. Arena je ostala centralni gradski bioskop izlazeći u susret svojoj publici, čineći da se Novosađani u njoj osećaju kao deo porodice. U proteklih deset godina više od 60 puta pružen je crveni tepih za doček glumaca i autora filmova tokom svečanih premijera, organizovane su tematske večeri sa brojnim zanimljivim poklonima za publiku od prijatelja bioskopa, Arena je bila domaćin raznim festivalima kao što su FEST, Cinema city, Cinemania, Kids Fest, Slobodna zona itd. a otvorila je svoja vrata i za mnoge projekcije debitantskih ostvarenja mladih reditelja sa Akademije umetnosti, dokumentarnih filmova itd.

 

Deset divnih godina je za nama, a jubilarna godina doneće mnoge od holivudskih blokbastera koje smo željno iščekivali u 2020. godini, dok je i domaća kinematografija iznedrila veliki broj filmskih hitova kao što su „Južni vetar 2 – ubrzanje“, „Hotel Beograd“, „Jedini izlaz“, „Toma“, „Leto kada sam naučila da letim“, „Zlatni dečko“ i dr. kojima se nadamo u narednom periodu.

 

Kao i uvek, dobro došli u Arenu Cineplex, na celogodišnje zajedničko slavlje!