13. januara 2020. DJ Nolah u SNP-u

13. januara 2020. DJ Nolah u SNP-u

Mlada talentovana producentkinja i di-džej Nolah iz Barselone u Novi Sad donosi aktuelne elektronske zvuke. U toplim i hipnotišućim ritmovima po kojima je karakteristična, Nolah će po prvi putu Srbiji nastupiti za Doček 7528.

Njene trake su dostigle neverovatan plasman na čuvenoj „Beatport“ listi, uključujući čak i prvu objavljenu numeru „Fedra“.Za kratko vreme je osvojila svetske klubove i publiku među poklonicima sve popularnije elektronske muzike. Ove godine je osvojila nagradu „Vicous Music Award“ i to za najbolje nastupe uživo, premašujući čak i velika imena ove kategorije, kao što je Nicolas Jaar.

Nolah je bila kandidovana u kategoriji novih imena na poznatoj „DJ AWARDS“ listi po kojoj se svake godine dodeljuje istoimena nagrada na Ibici, u epicentru elektronskih žurki. Njeni nastupi u klubovima i na najznačajnijim festivalima širom Evrope, kao što je „Wanderlust“ u Parizu, „Ibiza Beach Festival“ u Belgiji, „Brunch in the City“ u Barseloni i mnogim drugim, doneli su joj brojnu publiku i buduće velike angažmane kao što je predstojeći „DGTL“ u Barseloni.

Novo ime na elektronskoj sceni, koja je poslednjih godina u velikom zamahu i na našim prostorima, po prvi put će nastupiti pred novosadskom publikom i pokazati da sa razlogom nosi titulu nove nade elektronske muzike.