17. Kids fest u bioskopu Arena Cineplex od 18. do 24. oktobra

17. Kids fest u bioskopu Arena Cineplex od 18. do 24. oktobra

Najmlađi posetioci bioskopa Arena Cineplex imaće priliku da uživaju u čak 15 ostvarenja tokom 17. Kids festa koji će trajati od 18. do 24. oktobra. Karte su u prodaji.

Nedelju posvećenu dečjim filmovima, Kids fest, obeležiće premijerna prikazivanja najnovije Diznijeve sinhronizovane animacije „Nepopravljivi Ron“,ruske animacije „Moje slatko čudovište” i animacije „Čarolija meseca“ dok će malo stariji mališani premijerno uživati u filmovima „Bertov dnevnik“, „Neli Rep agent za čudovišta“, dokumentarnom filmu „Ptice Amerike“, kao i osvedočenim uspešnim ostvarenjima „Glavni heroj“ i „Avantura u džungli“.

Publika će u 3D formatu moći da pogleda najuspešnije ovogodišnje animirane Diznijeve sinhronizacije „Luka“, „Duša“ i „Raja i poslednji zmaj“, a od domaćih ostvarenja biće prikazani filmovi „Magični ključ“ i „Prizori iz života džukca“.

Cena ulaznica za organizovane posete za 2D filmove iznosi 250 dinara, dok za 3D iznosi 370 dinara, a individualne ulaznice u prodaji su po ceni od 300 dinara za 2D i 420 dinara za 3D filmove.

*Ulaznice za film “Nepopravljivi Ron” su u prodaji po cenama iz redovnog cenovnika bioskopa Arena Cineplex.

Celokupan program festivala u bioskopu Arena Cineplex možete pogledati putem sledećeg LINKA.