Android aplikacija časopisa „Neven i Mali Neven“

Android aplikacija časopisa „Neven i Mali Neven“

Android aplikacija časopisa „Neven i Mali Neven“ je edukativno-zabavna platforma za decu osnovnoškolskog uzrasta koja sadrži zanimljivu enigmatiku, kvizove i tematske rubrike za razonodu, a cilj je da deca aktivno uče kroz igru.

Android aplikacija lista za decu „Neven i Mali Neven” je multimedijalna i interaktivna platforma zabavno-edukativnog karaktera namenjena svim korisnicima interneta, s akcentom na decu osnovnoškolskog uzrasta.

Screenshot_2

“Naš najstariji list za decu na ćirilici „Neven“, kulturno blago čika Jove Zmaja, sada je dostupno i u digitalnom formatu. Na internet stranici Novosadskog dečjeg kulturnog centra kreiran je podsajt, gde je omogućena direktna veza sa android aplikacijom koja se može preuzeti putem „Google play“ prodavnice.”- govore iz uredništva časopisa.

Interaktivni sadržaji u jednom delu aplikacije obuhvataju zanimljivu enigmatiku, kvizove i tematski osmišljene rubrike razbibrige čija je funkcija edukacija kroz igru. Sadržaji su podeljeni prema uzrasnim grupama čitalaca i njihovim oblastima interesovanja, a prilagođeni su i nivou obrazovanja dece.

NEVEN-DECEMBAR-2021-page-032

Aplikacija je podržana od strane Ministrastva kulture I informisanja Republike Srbije i Uprave za kulturu Grada Novog Sada.

Link za skidanje aplikacije.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hds.neven