Porodična dan uz Pevajmo 2 i druženje sa Deda Mrazom  u Cineplexx Promenadi

Porodična dan uz Pevajmo 2 i druženje sa Deda Mrazom u Cineplexx Promenadi

Školski raspust sve je bliži, a bioskop Cineplexx Promenada biće pravo mesto dobre zabave za mališane. Porodični dan uz besplatnu kreativnu radionicu, poklone i  animirani film Pevajmo 2 zakazan je za nedelju, 26. decembar od 12 do 17 časova, dok će deca imati priliku da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom svakog dana od 24. do 30. decembra od 14 do 16 časova. 

U vreme novogodišnjih praznika, sjajna sinhronizovana animacija Pevajmo 2 stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama i to na Porodičnom danu u Cineplexx Promenadi u nedelju 26. decembra od 12 do 17 časova. Najmlađi posetioci će uživati i u besplatnoj kreativnoj radionici tokom koje će izrađivati novogodišnje ukrase od 14 do 16 časova! Pored radionice, za sve mališane pripremili smo i poklon poster filma.  

Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži. U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži. Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu. 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. 

Deda Mraz, sjajni crtaći i dobra zabava čekaju vas u Cineplexx Promenadi!