Arena Fan veče uz poklone i dugoočekivani film “Večni”

Arena Fan veče uz poklone i dugoočekivani film “Večni”

Dugoočekivan film “Večni” iz Marvelovog studija stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex i tim povodom organizovano je Arena Fan veče u četvrtak, 11. novembra od 19:30h. Svaki posetilac dobiće poklon od prijatelja projekcije Tortilla Mexicana, Escape Room Door 404 i tattoo studija Mjolnir. Karte su u prodaji.

Osim uzbudljivog filmskog spektakla “Večni”, posetioce bioskopa Arena Cineplex očekuju pokloni kao što su vaučeri sa popustima na sjajne igre u Escape Room-u Door 404, na tetoviranje u studiju Mjolnir kao i popularni bbq sos od Tortilla Mexicana, dok će najsrećniji dobiti besplatne igre u Escape Room-u i ukusne pakete od Tortilla Mexicana.

Vecni-ARENA-FAN-FB-i-Insta-post (1)

 

 

Film “Večni” imao je najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti i to sa razlogom. Glavnu ulogu u filmu tumači Anđelina Džoli („Grdana“, „Lara Kroft: Tomb Rajder“), rame uz rame sa njom je latino diva Selma Hajek („Frida“, „Desperado“) kao i britanska glumica Gema Čen („Kapetan Marvel“).

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Rediteljka filma je dobitnica nagrade Oskar Kloe Žao („Zemlja nomada“) koja je savršeno ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu, koja podrazumeva različitosti, šarolikost rasa, rodova, seksulanosti i etniciteta.