Vikend u znaku Međunarodnog festivala studenata „Smart“

Vikend u znaku Međunarodnog festivala studenata „Smart“

Kao sedište jednog od najvećih Univerziteta u Srbiji, Novi Sad predstavlja grad koji okuplja mlade intelektualce koji će dalje svojim znanjem pozitivno uticati na buduće generacije, ali i razvoj ekonomije, privrednih grana. Upravo zbog toga, za vikend od 12. do 14. novembra u Hali 6 Novosadskog sajma biće organizovan Međunarodni festival studenata „Smart“.

Na ovom trodnevnom festivalu, studenti će imati priliku da steknu nova znanja, iskustva i probude svoj takmičarski duh kao i da uživaju u bogatom muzičkom programu.

Tokom prvog dana, mladi će se upoznavati sa radom firmi i kompanija koje će predstaviti svoju radnu delatnost kroz prezentacije i na taj način otvoriti svoja vrata budućim nadama. Na ovaj način, studenti će steći uvid u mogućnosti budućeg zaposlenja i angažovanja u firmama širom Srbije.

Takođe, studenti će uživati u bogatom muzičkom programu sve vreme festivala jer će nastupati poznati izvođači iz Srbije i regiona poput tribjut benda „Bijelo dugme“, dok će kao predgrupa nastupiti Lavie akustik bend. Ovaj festival biće i u znaku AS fm žurke koja će okupiti di-džejeve: Groover, Peryz, Lena Glish.

JednodnevnaFeed copy (1)

Poslednjeg dana ovog trodnevnog događaja biće organizovan i kviz „Slagalica“ na kom će studenti pokazati pokazati svoje znanje, a pobednici će biti i nagrađeni.

Kao primer javne institucije koja podržava kulturu, Novosadski sajam, svim ljubiteljima umetnosti, namenio je Halu 6 – nov prostor gde će imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu poput koncerata, festivala, predstava, radionica. U narednom periodu, svi zainteresovani dobiće priliku da realizuju koncerte i druge vrste manifestacija.

slagalicauzivoobjavazvezdiceiza-01

Kompletan program ovog novog mesta za umetnosti i kulturu možete pronaći na Fejsbuk stranici KC Hala 6, kao i Instagram profilu – Kulturni centar Hala 6, dok ulaznice možete kupiti putem Gigstix prodajnih mesta.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera.