Arena Teen veče uz “Svet iz doba Jure – Nadmoć” i poklone za svakog posetioca

Arena Teen veče uz “Svet iz doba Jure – Nadmoć” i poklone za svakog posetioca

Dolazak dugoočekivanog filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ proslavićemo uz poklone za svakog posetioca i specijalno Arena Teen veče, u sredu, 8. juna u 19:45h u Areni Cineplex. Karte su u prodaji!

Prvo Arena Teen veče ove godine posetiocima Arene Cineplex donosi originalni poster i poklone od knjižare Octopus by Univerzal, kao i uživanje u finalnom delu poznate trilogije u kojoj ćemo otkriti da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.

Krisu Pratu i Brajsu Dalasu Hauardu pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah i koja stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta.

Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.