“Art Kvart – Start! 2019”

“Art Kvart – Start! 2019”

Izuzetna čast i zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na premijeru kratkometražnog filma “Moja Ekipa”, izložbe umetničkih dela vajarske, slikarske i fotografske sekcije, kao i koreografiju plesne sekcije, koja će se održati u subotu, 28. decembra u Plavoj Sali škole „Milan Petrović” na Novom naselju, sa početkom u 19 časova, a ulaz je slobodan.

Ova umetnička dela, proizvod su rada čak sedam umetničkih sekcija, u okviru projekta „Art Kvart – Start! 2019”, koje su se održale u šest delova Novog Sada. U prethodnim mesecima, 50 omladinaca i srednjoškolaca je, tokom 70 radionica, vredno stvaralo uz svoje mentore, mlade umetnike i uz marljiv rad i pristup istaklo svoje izazove i dileme u odrastanju i koračanju kroz život.

Film  „Moja ekipa” bavi se univezalnim vrednostima iz perspektive mladih ljudi, kroz tri kratka filma. Film se bavi prijateljstvom, odrastanjem i preprekama tinejdžera.
Šta su nam to muzička, dramska, plesna, režiserska, slikarska, fotografska i vajarska sekcija pripremili, saznaćemo u subotu, a više informacija možete naći na: 
www.facebook.com/events/830584044078843/