Batman night u bioskopu Cineplexx Promenada

Batman night u bioskopu Cineplexx Promenada

Jedan od najomiljenijih super heroja DC Univerzuma, vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada i to na večeri posvećenoj ovom fenomenu! Batman night očekuje vas u četvrtak, 3. marta od 20 časova uz poklon originalni poster filma za sve fanove, ali i sjajne poklone iz filma za najsrećnije kao i nezaboravnu foto zabavu u holu bioskopa. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Kada Ridler, sadistički serijski ubica počne da ubija ključne političke ličnosti u Gotamu, Betmen je primoran da istraži skrivenu korupciju u gradu i dovede u pitanje umešanost svoje porodice. Osveta se krije iza maske. Nema više laži, on će istinu razotkriti.

U četvrtak, 3. marta od 18 do 21 čas svako će imati priliku da bude Betmen bar na trenutak! Pronađite foto kutak u holu bioskopa, stavite maske, odgovorite na poziv Gotama i svoju besplatnu Betmen fotografiju preuzmite odmah.

Betmen

Za svakog posetioca projekcije od 20 časova pripremili smo poklon poster, dok će određeni broj gostiju događaja dobiti ekskluzivne poklone iz filma ,,Betmen“. Brend „Hero“ obezbedio je poklon pakete svojih proizvoda za najsrećnije posetioce, a Explore Serbia će darovati jednog posetioca vaučerom za paraglajding tandem let u vrednosti 60 eur. Globalni partner filma Oreo obezbedio je određenu količinu omiljenog keksa za posetioce Cineplexx Promenade, a kupce ulaznica za Mx4d projekciju Betmena očekuje poklon strip*

Robert Patinson u ulozi Betmena, Paul Dano glumi Ridlera, Zoi Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS. Ne propustite ovog pravičnog superjunaka u najnovijim avanturama!