Buč Kesidi 20. maja na Spensu

Buč Kesidi 20. maja na Spensu

Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi svoj najveći novosadski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 20. maja na novosadskom Spensu (mala sala).

Prodaja ograničenog broja ulaznica po promo cenama od 1200 za tribine i 1400 dinara za parter počinje u četvrtak, 19. januara svih prodajnih mesta Gigstix i Tickets.rs.

“Prvi samostalni koncert koji smo svirali nakon što je objavljen album “Euforija” bio je koncert u Novom Sadu – koncert je bio pun i publika je bila predivna, znala je tekstove svih pesama iako je album izašao pre samo tri dana. Bilo je neverovatno iskustvo i savršen početak uspešne turneje. Od tada znamo da nam koncert u Novom Sadu donosi sreću i da i ovaj niz najvećih koncerata do sada moramo da počnemo upravo u ovom gradu”, navode Zoran i Luka.

Pored koncerta u Novom Sadu bend će održati veliki koncert u Beogradu i to na Stadionu Tašmajdan, 3. juna, kao i 27. maja na zagrebačkoj Šalati.
Ulaznice za koncert u Beogradu prodaju se preko sajta: https://efinity.rs i na eFinity prodajnim mestima u Štark Areni, TC Ušće i TC Rajićeva.

Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl “Curimo po asfaltu”. Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom “Skupi snagu” i biće objavljen u februaru.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma “Euforija” i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.
Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.