Exitova tajna žurka u Silosima okupila poznate iz muzike, filma i mode

Exitova tajna žurka u Silosima okupila poznate iz muzike, filma i mode

EXIT festival i IQOS organizovali su proteklog vikenda ekskluzivnu žurku u beogradskim Silosima, na kojoj su se okupile poznate ličnosti iz zemlje i regiona. Atmosferu su do usijanja dovele italijanske indie-techno-house dive Gioli and Assia, koje su u subotu na tajnom partiju prvi put nastupile u Srbiji! Među zvanicama koje su se zabavljale bili su Bojan Perić, Helen Babić, Ksenija Knežević, Dunja Radičević i mnogu drugi glumci i glumice, predstavnici modne industrije i influenseri, predstavnici medija i prijatelji festivala.

Neverovatnim subotnjim partijem EXIT je još jednom pokazao da festivalska sezona nikad nije gotova, i da je publika i više nego spremna da zakorači u Exitov Univerzum. Posle izuzetno uspešne godine sa čak šest održanih festivala, događajima još uvek nije kraj, a ova tajna žurka bila je sjajna uvertira u prazničnu sezonu. Neverovatna energija obeležila je ovaj događaj, a groznicu subotnje večeri doneli su glumac Bojan Perić, pevačice Ksenia Knežević, Katarina Bogićević Kejt, reper Marko Đurovski, DJ Space Motion, modna dizajnerka Tijana Krstić, manekenke Helen Babić, Dunja Radičević, Dana Barbara, i Ivana Radoman, influenserke Ivana Stanković i Sandra Miljaković, košarkaš Nino Čelebić, i mnogi drugi!

IQOS x Exit SILOSI_warp studio1

Gioli and Assia oduševile su i rasplesale publiku neverovatnim muzičkim performansom i mnogim do sada neobjavljenim trakama, talentovane italijanke ovom prilikom prvi put su nastupile u našoj zemlji, a sudeći po reakcijama publike, moraće da se vrate i ponove nastup prvom prilikom! Nakon svog nastupa, Gioli i Assia izrazile su neverovatno zadovoljstvo i zahvalnost sjajnoj publici i izrazile želju da nastupe pred publikom EXIT festivala. Pored njih nastupila je i uvek fantastična Una Senić, dugogodišnja prijateljica Exita i sastavni deo svih njegovih festivala.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio106

Žurku je posetilo i 100 osvajača NFT tokena, kreiranih od strane Exita i IQOS-a u saradnji sa jednim od najvećih elektronskih umetnika današnjice, producentom i DJ-em Maceo Plexom. Dobitnici tokena su kao poklon poneli i potpisano vinil izdanje njegovog novog albuma.

Žurkom za pamćenje EXIT i IQOS zaokružili su ovogodišnju saradnju, koja je započela regionalnim zagrevanjem kroz najavne festivalske žurke organizovane u glavnim gradovima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Srbije, na kojima se okupilo više hiljada fanova.