Heroj dana Slobodan Rogulić

Heroj dana Slobodan Rogulić

Kao nastavak prošlogodišnje akcije „Heroj ulice”, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – „Heroj dana”, u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Medicinski radnici, apotekari, radnici javnih komunalnih preduzeća, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svima vreme pandemije koronavirusa prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši –„Heroji dana”.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je na svom „Instagram” nalogu objavio da je njegov heroj dana Slobodan Rogulić, koji zajedno s još 200 volontera svakodnevno pomaže penzionerima.

„Svakodnevno dostavlja na kućnu adresu pakete pomoći penzionerima čije su penzije do 30.000 dinara”, napisao je u svojoj „Instagram” objavi gradonačelnik. „Hvala Slobodanu i svim divnim volonterima na solidarnosti. Naši heroji su tu da obezbede sve što vam je neophodno. Pokažite odgovornost i disciplinu, ostanite u kućama”, dodao je Miloš Vučević.

Pozivamo Novosađane da pošalju svoje predloge na

imejl-adresu: herojulice021@gmail.com i pomognu nam da predstavimo javnosti naše heroje i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Medijski pokrovitelji akcije su „Color Media Communications”, list „Dnevnik” i „Novosadska televizija”.

Izvor :

DNEVNIK