Tvoja digitalna Učiteljica

Tvoja digitalna Učiteljica

Vanredno stanje zahteva izvanredne ideje! Kreativna učiteljica, Sonja Nikolić, u trenutku proglašenja vanrednog stanja nije imala angažovanje u školi, pa samim tim ni posao do jeseni. Ovu situaciju, Sonja je iskoristila da se upusti u preduzetničke vode. Digitalizovala je uslugu individualnih časova za osnovce do 4. razreda i svojim koleginicama i sebi obezbedila priliku da nastave sa deljenjem znanja i imaju stabilan izvor prihoda.

“Kada se više učiteljica sastane na jednom mestu može se roditi puno sjajnih ideja! Shvatile smo da je trenutni školski sistem neprilagođen dečijim mogućnostima i potrebama. U želji da omogućimo deci i roditeljima da se upoznaju sa sistemom u kojem se poštuju potrebe i mogućnosti svakog deteta, nastao je sajt – www.učiteljica.rs” – rekla je Sonja.

Tim sajta www.učiteljica.rs je tu da Vas sasluša i da pomogne deci da savladaju školsko gradivo i da nauče da uče. Svojom uslugom, rešile su problem svim roditeljima koji zbog poslovnih obaveza trenutno ne mogu izdvojiti vreme da pomognu deci u rešavanju redovnih školskih zadataka. Nude mogućnost održavanja časova putem interneta, ali i održavanja časova u toplini Vašeg doma, kao i realizaciju specijalizovanih Montesori radionica. U toku vanrednog stanja, aktivna je samo usluga održavanja časova putem interneta.

Časovi se održavaju putem Skype ili Zoom platformi, traju od 45 do 90 minuta u zavisnosti od mogućnosti i potreba Vašeg deteta.

Posetite njihov sajt – www.uciteljica.rs, zakažite individualni čas za Vaše dete i omogućite mu da na njemu prilagođen način razvija svoje veštine i stiče znanja.

Izvor:

IT MAGAZIN