Izložba slika Andree Medić, „Nakaze“, 4. april, SKCNS Fabrika

Izložba slika Andree Medić, „Nakaze“, 4. april, SKCNS Fabrika

Izložba slika Andree Medić, „Nakaze“, biće otvorena u ponedeljak, 4. aprila, u 19 časova u galeriji SKCNS Fabrike. Izložba je realizovana u sklopu projekta Akademije umetnosti u Novom Sadu pod nazivom „Druga slika“, a moći će da se pogleda do 11. aprila, svakog dana od 9 do 15 časova.

Andrea Medić je rođena 1997. godine u Sremskoj Mitrovici, a poreklom je iz Šida. Završila je srednju školu „Sava Šumanović“ u Šidu, 2016. godine. Iste godine upisuje Filozofski fakultet u Novom Sadu, smer filozofija. Godine 2019. upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu, smer fotografija.

Izložba slika Andree Medić

Učestvovala je u sledećim projektima: Treći po redu foto konkurs u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Šid, gde je osvojila prvo mesto po zadatku „Moj grad“ (2015); Grupna izložba „Muzej mladih“, Spomen Zbirka  Pavla Beljanskog (2019); „Vreme je da upoznaš baštinu“ (2019); Grupna izložba „Kućne vežbe“, autorke Andree Palašti, Galerija SULUV u Novom Sadu (2019); Grupna izložba “Stanja”, Otvoreni atelje F, Subotica, (2022).