Koncert benda Neprijatelj Prelazi Zeku u SKCNS Fabrika

Koncert benda Neprijatelj Prelazi Zeku u SKCNS Fabrika

Novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku nastupiće 12. novembra u SKCNS Fabrici i ovom prilikom promovisati novi album „Krv, suze, nojz“.

Ovo je četvrti album NPZ-a kojim bend zaokružuje deset godina rada, a u odnosu na prethodne, ovaj album je koncipiran kao live izdanje. Koncert počinje u 20 časova, a kao specijalni gosti, nastupiće bendovi Kurwabanda i Neon.

Bend Neprijatelj Prelazi Zeku od starta čini ista petorka. Već prekaljeni sa jasnim stavom i neiscrpnom inspiracijom, svojevrsnom energijom, poznati su publici kao sastav koji bolje zvuči uživo nego na albumu.

Beskompromisno angažovani tekstovi pozivaju pojedince na buđenje iz letargije, a uporedo sa tim, upiru prstom na odgovorne za celokupno stanje društva.
„Krv, suze, nojz“ predstavlja suštinu postojanja ovog benda i na ovaj način otvaraju novo poglavlje svoje egzistencije tumaranja muzičkim svetom.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 800 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike koja će biti otvorena od 19 časova.

Novinarske ekipe koje žele da se akredituju za ovaj događaj treba da pošalju mejl, do ponedeljka 7. novembra, na skcnovisad@gmail.com sa imenima članova ekipe i imenom medija za koji izveštavaju.