Marčelo & Napeti Quintet nakon dve godine ponovo u Novom Sadu!

Marčelo & Napeti Quintet nakon dve godine ponovo u Novom Sadu!


Čekali smo dugo i čekanje se isplatilo: koncert Marčela & Napetog Quinteta ponovo u Novom Sadu, kao promocija singla „Udahni” sa dolazećeg albuma „Nojeva varka”!

Uz stalne saborce i najbliže saradnike Nevenu Glibetić Nensi (vokal) i Radeta Sklopića Raida (gramofon, klavijature), Marčela prati Napeti Quintet, sastav koji čine prekaljeni predstavnici domaće jazz scene: Filip Krumes (violina), Aleksandar Jovanović Šljuka (klavijature, vokal), Marko Fabry (el. bas), Aleksandar Cvetković Drama (bubnjevi) i Max Kočetov (saxofon).

Njegov šesti studijski album „Nojeva varka” biće, kako sam autor kaže, najkonceptualniji do sada: priča ispripovedana kroz 13 pesama/poglavlja (i nekoliko intermeca). „Reč je o istoriji jednog pokušaja ravnodušnosti. U okolnostima kakve su ovde i sad, dođe ti da digneš ruke od svake vrste borbe i vere – da, kao većina, više ne gledaš, ne slušaš, ne govoriš javno – te da lepo emigriraš u samog sebe i tamo sačekaš da potop (muzički, društveni, moralni) prođe. Ako prođe. Samo, može li se ravnodušnost navežbati ili ti baš i nema pomoći ako jednostavno nisi flegma? Ovo je o tome: o gubljenju i ponovnom nalaženju sebe, i lično i stvaralački”, kaže Marčelo.FB_IMG_1581340647005

PHOTO: Nemanja Maraš.

Vidimo se u Domu kulture dva sata pre ponoći!

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online:
http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3043-marcelo-domkulture.

REZERVACIJE STOLOVA: poziv ili Viber/Whatsapp poruka na 0606001875 (svaki dan, osim nedelje, od 16 do 21h).