“Moj jutarnji smeh” u Areni Cineplex

“Moj jutarnji smeh” u Areni Cineplex

Novosadska premijera pobednika Festivala autorskog filma, “Moj jutarnji smeh” biće održana u sredu, 12. februara u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Premijeri će prisustvovati ekipa filma, a ulaznica za ovu projekciju ima još vrlo malo u prodaji.

Kroz film “Moj jutarnji smeh” upoznajemo Dejana. Iako se bliži tridesetoj i dalje je nevin. Živi sa roditeljima i odrastao je u nesnađenu i nesamostalnu ličnost. Posle posete vidovnjaku u njegov život ulazi koleginica sa posla, a Dejan prvi put ima šansu da nešto promeni i počne da živi svoj život.

Reditelj i scenarista, Marko Đorđević je u jednom od svojih intervjua rekao da ovaj film govori o generaciji koja, previše čuvana od strane svojih roditelja, konačno preuzima odgovornost nad sopstvenim životom.

Glavne uloge tumače FIlip ĐurićIvana Vuković i Jasna Đuričić a ovo je ujedno i jedan od poslednjih filmova izuzetnog Nebojše Glogovca.

“Moj jutarnji smeh” je dosad opisan raznim rečima – kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati. Film je već osvojio publiku na festivalima a od 12. februara videćemo daa li će osvojiti i Novi Sad.

Ulaznice, kojih je ostalo još vrlo malo, su u prodaji.