„Muškarčine“  u Domu kulture

„Muškarčine“ u Domu kulture

Udruženje „Free Space“ u saradnji sa „Reflektor teatrom“, pokrenulo je projekat „PričaMoO…“ koji će biti realizovan u Domu kulture (Ignjata Pavlasa 4) u sredu, 4. decembra. Karte su u prodaji na blagajnama Gigstixa i putem sajta http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2922-predstava-mukarcine .
Ovim projektom želimo da inspirišemo srednjoškolce i studente da aktivno učestvuju i otvoreno razgovaraju sa gostima nakon predstave „Muškarčine“ i da budu učesnici tribina „Kakav treba da bude PRAVI muškarac ovde i danas“ i tako zajedno doprinesemo širenju i razvoju nezavisne, društveno angažovane pozorišne scene u Novom Sadu.
„Muškarčine“
Ekipa mladih muškaraca izlazi na scenu i priča priču o svom detinjstvu tokom burnih 90-tih godina na Balkanu. Takođe, oni se pitaju da li su dovoljno sposobni da ispune zahteve društva i postanu „glave porodica“, dobri muževi i očevi, uspešni biznismeni, poznavaoci sporta itd. Da li je tata pravi tata samo ako nije prisutan tokom odrastanja
svoje dece, jer mora da radi i donese novac u kuću? Da li su srećni što su njihovi očevi bili takvi i da li žele da i oni postanu isti? Zbunjeni su, ukalupljeni i uplašeni.
Autori: Vojislav Arsić i Milena Bogavac
Ko-autori i izvođači: Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović,
Rastko Vujisić i Uroš Novović
Više o predstavi možete pogledati ovde  http://reflektorteatar.rs/muskarcine-2/

Šta je potrebno da misli i radi mlad čovek da bi postao PRAVI muškarac, kao i zašto se za ovu predstavu uvek traži „karta više“, saznaćete ako dođete!

PRAVI muškarci
Vojkan Arsić, reditelj
Andrija Nikitović, brica
Andrija Gerić, sporski psiholog i ex reprezentativac
Milan Radu

lović Ješko, sekretar MONS-a
Milan Inić Yasserstain
Vesna Farkaš, moderatorka