Održavanje 10. Multidisciplinarnog Kongresa “Ishrana budućnosti”

Održavanje 10. Multidisciplinarnog Kongresa “Ishrana budućnosti”

Želja organizatora je da 10. Multidisciplinarni Kongres „Ishrana Budućnosti“ sa međunarodnim učešćem zaista ponese titulu jubilarnog i ostane upamćen kao stepenik ka višem cilju. Decenija zajedničkog stvaranja tradicije o mogućnostima koncepta zdravog i srećnijeg života ima snagu da nadraste postavljene temelje, koji pletu jedinstvenu snagu prirode u ulozi održivosti zdravlja. Zbog novonastale situacije  (Covid-19), 10. Multidisciplinarni Kongres  „Ishrana Budućnosti“ odlaže se za sledeću godinu.

S obzirom da je kongres interaktivnog karaktera i cilj organizatora je da publika učestvuje u sesijama, panel diskusijama i brojnim radionicama koje, između ostalog čine „Ishranu budućnosti”, online prenos je besmislen i nema tu pozitivnu enrgiju, doživljaj pristunih emocija i fizički kontakt koji se ostvaruje među svim učesnicima, bilo da su gosti ili predavači. Stoga odlučeno je da se rok za slanje radova produži najkasnije do 7. maja 2021. godine.  Do sada je pregledano 72 rada. Da bi sve kao i do sada bilo na visokom novou, organizatori mole sve učesnike da ne čekaju krajnji rok za slanje radova, kako bi bilo prostora za moguće korekcije i da bi program bio pripremljen.

“Kongres je mesto na kome radimo, družimo se, učimo i razmenjujemo iskustva iz blizine, otkrivamo mnogobrojne teme od životnog značaja, iz kojih možemo da izvedemo adekvatne odgovore na brojna pitanja, a o kojima govore eminentni stručnjaci različitog akademskog obrazovanja. Zato želimo da decenijski pečat udarimo onako kako valja: jednim velikim kolektivnim zagrljajem, ispunjenim neopisivom količinom ljubavi.”- organizacioni tim Konngresa “Ishrana Budućnosti”.

Više informacija na sajtu: www.ishrana-buducnosti.com