“Trolovi” i “Zakeralo i Maka” u bioskopu Cineplexx Promenada

“Trolovi” i “Zakeralo i Maka” u bioskopu Cineplexx Promenada

Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na Porodični dan uz film ,,Trolovi: svetska turneja” u bioskopu Cineplexx Promenada, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuje vas u omiljenom bioskopu u gradu.

 Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

https://youtu.be/LeJ6U1Ka1Xc

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije ,,U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novine junior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće besplatna kreativna radionica i hand painting u periodu od 16 do 18 časova. Vila Četkica oslikavaće rukice naših najmlađih posetilaca, a Jelena Dopuđ organizovaće radionicu izrade figurica od plastelina inspirisanih ovim animiranim junacima. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

 Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju Ana ŠtajdoharMarko MandićIva StefanovićBranislav PlatišaMilan Živadinović BillySlobodan StefanovićĐurđina Radić DjixxNikola Antonović AntonMarko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.