Ove subote u SKCNS Fabrici – berza vinla, promocija strip izdanja i koncert

Ove subote u SKCNS Fabrici – berza vinla, promocija strip izdanja i koncert

Nadolazeća subota, 7. maja, u SKCNS Fabrici biće veoma sadržajna.
U 11 časova počinje Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga, a ovoga puta, u sklopu berze, u 13 časova, održaće se i promocija zbirke kratkih stripova „Fragmenti realnosti“, autora Novice Milivojevića.

Istog dana, u 21 čas, u SKCNS Fabrici nastupiće kultni novosadski sastav Obojeni program, koji je 2020. godine obeležio 40 godina postojanja i 30 godina od objavljivanja prvog albuma “Najvažnije je biti zdrav”.
Usled pandemije koronavirusa, održavanje koncerata je bilo onemogućeno, a bend sada, nizom nastupa, nastavlja da obeležava ovaj važan jubilej i promoviše aktuelni album “2021 = 41” koji je u aprilu 2021. godine objavio “Odličan hrčak”.

Ulaznice mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Early bird ulaznice koštaju 999 dinara, a regularna cena ulaznica u pretprodaji je 1.200 dinara.
Na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.