Pokloni za najsrećnije, specijalan gost i energija dobrodošlice na Arena Men večeri

Pokloni za najsrećnije, specijalan gost i energija dobrodošlice na Arena Men večeri

Za sve ljubitelje boksa i akcionih priča na velikom platnu, prvo Arena Men veče u ovoj godini donosi nastavak filmske franšize „Krid“. Pokloni za najsrećnije, energija dobrodošlice i specijalan gost bioskopa Arena Cineplex očekuju vas 1. marta od 20 časova. Ulaznice u prodaji!

Specijalan gost Arena Fan večeri biće Nenad Pagonis, kikbokser, desetostruki svetski šampion i trostruki evropski šampion, koji će najsrećnije obradovati mesečnim članarinama za „Pagonis Fight Academy“. Za najsrećnije poklon pakete pripremili su i naši prijatelji „Proteini.si“, a sve posetioce očekuje energično piće dobrodošlice od Ultra energy drink.

1Arena-MAN-CREED-1200x500

Krid 3“ je nastavak čuvenih filmova sa Majklom Bakarijem Džordanom u glavnoj ulozi, kojem je ovo i rediteljski debi. Nakon što je dominirao bokserskim svetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i porodičnom životu. Kada je prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors),ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi.

Trejler filma: www.youtube.com/watch?v=lvuR_Ny882g

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!