Porodični dan u Cineplexx Promenada

Porodični dan u Cineplexx Promenada

Dragi prijatelji,

“Jeti – snežni čovek” je animirana porodična avantura koja će nas nas odvesti na dugo putovanje, na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Promenada, ove nedelje od 12 do 17 časova! Karte su u prodaji.

DreamWorks Animation i Pearl Studio’s spremili su  animirani film ,,Jeti: Snežni čovek” i vode nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje uz poklon magazine za decu ,,Neven“ i ,,Mali Neven“. Pripremili smo radionice, gde naši drugari mogu da razviju svoju kreativnost, kao i da boje i crtaju likove iz filma “Jeti: Snežni čovek”.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Anja Mit, Vasilije Prvulović, Dimitrije Nikolić, Mina Lazarević, Dragan Vujić Vujke, Nada Blam, Marko Marković i Milena Moravčević.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu.

https://youtu.be/gRN2YCg17gk

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Promenada!