Novi Sad dobija Dom Kulture! Veliko otvaranje zakazno je za četvrtak, 26. septembar kada će nastupiti Gile & Magic bush Anica Dobra kao specijalni gost, dok će goste zagrejati sjajni show bend iz Novog Sada Magic buzz. Tema velikog otvranja nosi naziv “Kako je propao rokenrol” a Dom kulture vratiće Novom Sadu “ona” vremena uz niz svirki, predstava, kabarea, tematskih večeri i brojnih događaja na koje smo dugo čekali.

Našem gradu podarićemo mesto u kojem možete sresti one koje niste videli dugo, gde možete porazgovarati uz dobar zalogaj i veliki izbor pića, gde će vas uvek čekati odlična svirka i najrazličitija dešavanja. Dom kulture, koji može da ugosti više od 400 ljudi, nalazi se u centru grada, pored Pozorišta mladih i nudi raznolik muzički program već nakon otvaranja. U petak, 27.09. očekuje nas nastup benda Mila Ćopezo, a za odličan provod u subotu, 28.09. biće zadužen DJ Fanatik sa svojim disco setom koji poziva na đuskanje.

Dom kulture s’ ponosom najavljuje i program za oktobar koji će činiti gostovanja dva velika benda – Atheist Rap 10. oktobra i TBF 24. oktobra, kao i nastupi benda GIFT 4.10Uroša Đurića, 5.10. i DJ Fanatika 19.10.

Povodom jubileja, 30 godina rada benda, dugoočekivani i veoma poseban klupski koncert sastava Atheist Rap biće održan 10. oktobra u Domu kulture pod nazivom 30 PESAMA ZA 30 GODINA BENDA! FANOVI BIRAJU, ATEISTI SVIRAJU. Fanovi će prvi put imati priliku da sami odaberu pesme koje žele da čuju na velikom koncertu u Domu kulture tako što će glasati za omiljene pesme, a Ateisti će od pesama koje imaju najviše glasova sastaviti set listu za 10. oktobar.

Ulaznice za koncert benda Atheist Rap po promo ceni od 800 dinara biće u pretprodaji u Domu kulture već tokom večeri otvaranja, 26.09. Nakon promo perioda, puna cena ulaznice iznosiće 1000 dinara.