Poziv na humanitarnu manifestaciju„Srcem i muzikom za Detelinaru 6“

Poziv na humanitarnu manifestaciju„Srcem i muzikom za Detelinaru 6“

Udruženje građana „Novi Sad“ i „ Mi & La 021„ pozivaju sve ljude dobre volje,pre   svega   dobre   komšije   Detelinare,   da   pruže   podršku   još   jednojmanifestaciji  „Srcem   i   muzikom   za   Detelinaru“  koja   će   se   održati   uutorak, 21.09.2021.  od  18  sati  u centru Stare Detelinare, (ispred robnekuće – Milenka Grčića 6a).

U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, tog danaćemo na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja, kojazajedno   sa   svojim   nastavnicima   (solo   i   horski),   godinama   neguju   muziku   nakvalitetan način i od toga ne odustaju.Za podršku   na   bini   i   animiranje  najmlađih  posetioca,   pobrinuće   se  bend„Bubika i Krug kompani“ i „Tragovi prošlosti“.Građani će moći da doniraju prilog za lečenje  naše sugrađanke  trogodišnjedevojčice Galine Grnjić koja ima cerbralnu paralizu.

Ne puzi , ne sedi, nekoristi ruke a zbog rascepa koji je operisan ne može da žvaće i ima problemasa vidom. Sredstva su joj potrebna za svakodnevne fizikalne, logopetske idefektološke tretmane, kao i spremanje za operaciju Fibrotomiju.

SLIKA