Premijera filma “Asimetrija” u Arena Cineplex

Premijera filma “Asimetrija” u Arena Cineplex

Svečana premijera debitantskog dugometražnog filma “Asimetrija” mlade rediteljke Maše Nešković kojoj će prisustvovati autorska i glumačka ekipa filma, zakazana je za četvrtak, 30. januar od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Karte su u prodaji.

Na veliko platno bioskopa Arena Cineplex film “Asimetrija” stiže nakon svetske premijere na festivalu u Sao Paolu i velikog uspeha na Festivalu autorskog filma (nagrada za najbolju montažu i najbolje snimateljsko ostvarenje).Asimetrija STILLS (16)

Film “Asimetrija” razmatra pitanje transformacije ljubavnih odnosa tokom vremena i razloge zbog kojih se veze raspadaju. Sniman jednog toplog beogradskog leta donosi ljubavne priče tri para: dečaka i devojčice, mladića i devojke i na kraju muža i žene nakon 20 godina braka. Kako radnja odmiče, priče se prepliću i izdvaja se šira slika samo jednog  ljubavnog odnosa – jednog para u tri ključne faze njihovih života.Asimetrija STILLS (5)

Uloge tumače: Daria Lorenci Flatz, Uliks Fehmiu, Mira Janjetović, Mladen Sovilj, Lola Vitasović, Mateja Poljčić, Dubravka Kovjanić, Milica Stefanović, Tamara Krcunović, Ljubomir Bandović

Film je snimljen po scenariju koji su napisali Maša Nešković, Vladimir Arsenijević i Staša Bajac.

Karte za svečanu premijeru filma “Asimetrija” u prodaji su na blagajni bioskopa Arena Cineplex.