“Put oko sveta” na terenima ispred Promenade

“Put oko sveta” na terenima ispred Promenade

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na takmičenje “Put oko sveta“ koje će biti održano 18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.Put oko sveta 5

 Takmičenje je osmišljeno kao zajedničko zagrevanje najboljih basketaša sveta i njihovih sugrađana za basket spektakl u centru Novog Sada pod nazivom “NOVI SAD ULTRA CHALLENGER” u organizaciji FIBA-e i basket klubova “Novi Sad 3×3”  i “Liman 3×3“, koji će biti održan na Trgu Slobode od 24. do 25. majaUlaz za sve posetioce je slobodan.

 Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, prijavili su se  putem sajta https://promenadanovisad.rs/, a kako je interesovanje bilo veliko, prijave su zatvorene i pre predviđenog roka. Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu. Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem. Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.