Specijalno TOP GUN veče u bioskopu Cineplexx Promenada

Specijalno TOP GUN veče u bioskopu Cineplexx Promenada

Kultni film ,,Top Gun“ iz 1986. godine konačno je dobio svoj nastavak, a za sve one koji s nestrpljenjem očekuju da saznaju šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina, bioskop Cineplexx Promenada pripremio je specijalno TOP GUN VEČE uz film ,,Top Gun: Maverik“, sjajne poklone partnera događaja i sve to uz kviz poznavanja filma i poklon originalni poster filma za svakog posetioca. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada!

Za sjajnu zabavu u bioskopu Cineplexx Promenada pobrinuće se profesionalci iz Pab Kviza! Gosti će, po ulasku u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, sa pravilima i detaljima kviza, od kviz mastera. Kviz na temu poznavanja kultnog filma Top Gun može vas dovesti do sjajnih nagrada koje smo pripremili za vas! Partner bioskopa Cineplexx Promenada Yason optika, pobrinuo za sjajan poklon inspirisan ovim filmom – Ray Ban aviator naočare.

Top Gun Maverik foto

Drugoplasirani/a dobiće nagradu od akreditovanog centra za obuku sportskih pilota, Tedi Aviation School koja se odnosi na promo let sportskim avionom, dok će trećeplasirani učesnik/učesnica dobiti bioskopsko VIP iskustvo za dvoje u bioskopu Cineplexx Promenada. Ovo nezaboravno veče začiniće i poklon poster za svakog posetioca kao i piće dobrodošlice. Vi se samo udobno smestite u sedišta i, u iščekivanju nastavka filma na velikom platnu, dobro se zabavite.

Top Gun Maverik foto 2

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Top Gun Maverik foto 1

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Ne propustite TOP GUN VEČE u bioskopu Cineplexx Promenada u sredu 25. maja od 20 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!