Svečana premijera filma “Hotel Beograd” u Areni Cineplex

Svečana premijera filma “Hotel Beograd” u Areni Cineplex

Svečana premijera najnovijeg filma Miloša Bikovića ,,Hotel Beograd” biće održana u bioskopu Arena Cineplex u sredu, 11. marta, sa početkom u 20 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije. Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene i ulaznice za dodatne projekcije od 19:30h i 19:45h nakon kojih će posetioci takođe imati priliku da aplauzom pozdrave deo glumačke ekipe filma, na čelu sa Milošem Bikovićem. Svečana premijera biće propraćena crvenim tepihom kojim će glumci proći pred projekciju od 20 časova.Hotel Beograd 1900x600

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, na neki način je nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koju su sa velikom pažnjom pratili gledaoci u našoj zemlji i koja je pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

U glavnim ulogama našli su se  Miloš BikovićDijana PožarskajaBoris DergaćovMiodrag RadonjićLjubomir BandovićJelisaveta TeodosićSrđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Ulaznice za svečanu premijeru filma i dodatne, specijalne projekcije filma ,,Hotel Beograd” u prodaji su na blagajni bioskopa Arena Cineplex.